Privacyverklaring

Deze privacyverklaring zet uiteen hoe Belrim de informatie die u verschaft bij het gebruik van deze website, gebruikt en beschermt.

Belrim engageert zich ervoor om te zorgen dat uw privacy beschermd wordt. Indien we u om bepaalde informatie vragen aan de hand waarvan u geïdentificeerd kunt worden wanneer u deze website gebruikt, dan kunt u gerust zijn dat deze informatie enkel gebruikt zal worden conform deze privacyverklaring.

Belrim kan deze privacyverklaring nu en dan veranderen door deze website bij te werken. U zou deze website af en toe moeten raadplegen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over de aangebrachte veranderingen. Deze verklaring is van toepassing vanaf 15/07/2013.

Wat we verzamelen

We zouden de volgende informatie kunnen verzamelen:

 • naam en jobtitel
 • contactinformatie inclusief e-mailadres
 • demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
 • informatie over uw gebruik van deze website (zie ook onze Cookieverklaring)
 • foto’s en video’s
 • andere informatie betreffende lidmaatschap, deelname aan evenementen, enquêtes en andere aanbiedingen en diensten

Wat we doen met de informatie die we verzamelen

We hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en om een betere service te kunnen bieden, en in het bijzonder voor de volgende redenen:

 • De website beheren en personaliseren voor u, Effectieve leden, Aangesloten leden, Bestuursleden, Ereleden van de Vereniging, Studenten en/of Bezoekers
 • Evenementen georganiseerd door de Vereniging toelichten of aankondigen (fotogalerijen)
 • Interne administratie bijhouden
 • We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren en om u verslagen en facturen te sturen.
 • Door het door u meegedeelde e-mailadres te gebruiken, kunnen we regelmatig promotionele e-mails sturen over nieuwe evenementen, speciale aanbiedingen of andere informatie die u interessant zou kunnen vinden.
 • Van tijd tot tijd kunnen we uw informatie gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoekdoeleinden. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, fax of per post. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen conform uw interesses.

Veiligheid

We engageren ons ervoor dat uw informatie veilig is. Om onbevoegde toegang en openbaring van uw informatie te voorkomen hebben wij gepaste fysieke, elektronische -en managementprocedures ingezet om informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen. Informatie betreffende elektronische transacties waar uw via de website toegang toe heeft gekregen, zullen beschermd worden door coderingstechnologie.

Grensoverschrijdende gegevenstransfers

Belrim werkt in België en de informatie die Belrim verzamelt, wordt verwerkt en opgeslagen op haar veilige servers die zich bevinden in de EER (Europese Economische Ruimte). De website is echter wereldwijd zichtbaar en toegankelijk vanuit landen buiten de EER. Als lid van de Vereniging gaat u akkoord met zulke grensoverschrijdende transfers van persoonlijke informatie.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites die van belang zijn. Wanneer u echter deze links gebruikt heeft om onze website te verlaten, hebben wij geen controle over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van informatie die u verschaft wanneer u dergelijke sites raadpleegt en die sites worden niet beheerst door deze privacyverklaring. Wees voorzichtig en kijk naar de privacyverklaring die van toepassing is op de website in kwestie.

Wanneer Belrim uw persoonlijke informatie doorgeeft aan haar agenten of onderaannemers voor deze doeleinden, zal de agent of onderaannemer verplicht worden om de persoonlijke informatie conform de voorwaarden van deze privacyverklaring te gebruiken.

Naast de onthullingen die redelijkerwijs nodig zijn voor de doeleinden die hierboven vermeld zijn, kan Belrim uw persoonlijke informatie vrijgeven indien het gerechtelijk vereist is in verband met wettelijke procedures of vermoedelijke wettelijke procedures en om zijn wettelijke rechten vast te stellen, te beoefenen of te verdedigen.

Uw gegevens

U kan details van persoonlijke informatie opvragen en daarbij bent u gebonden aan de naleving van de Belgische privacywet en haar uitvoeringsbesluiten. Indien u een kopie van deze informatie wil of vragen hebt over deze privacyverklaring of de behandeling van Belrim betreffende uw persoonlijke informatie neem dan contact op met BELRIM.